Qui som?

Som un equip de professionals que ens posem al servei de la cultura de Catalunya per ajudar a promocionar i visibilitzar el sector de les arts escèniques, la música i les empreses de serveis que formen part dels espectacles i l’entreteniment.

Què fem?

Posem a l’abast de totes aquelles persones que organitzen i/o gestionen activitats, un directori de propostes artístiques i empreses de serveis que aporten recursos materials i personals.

Objectiu


Ser el cercador de referència per crear la comunitat més gran del món de l’espectacle de Catalunya.

  • Visibilitat: augmentar les possibilitats de contractació.
  • Rapidesa i senzillesa: cerques de manera ràpida i precisa.
  • Comunitat: agrupar el màxim nombre de propostes artístiques i serveis.
  • Accessibilitat: Facilitar l’accés a la plataforma amb fitxes gratuïtes i amb possibilitat de compartir-les.
2019 © Activitats.cat
www.activitats.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació que realitzen els usuaris i així poder recopilar informació que permeti optimitzar la seva visita a les pàgines web. Les galetes no seran utilitzades per recollir dades de caràcter personal. Si accepta o continua navegant, s'entén que accepta el seu ús. Pot optar per rebutjar les galetes en qualsevol moment, ja sigui canviant la configuració del navegador (si el seu navegador ho permet), deixant d'usar aquest lloc web o fent servir les funcions de cancel·lació corresponents. Per a més informació, pot accedir aquí Politica de cookies
ACEPTAR