Preguntes freqüents

ACTIVITATS.CAT és un directori gratuït de propostes artístiques (arts escèniques, música i entreniment) i d’empreses de serveis  que donen cobertura als espectacles i als esdeveniments.

Volem que hi formin part tots els grups, companyies, associacions, artistes, músics i empreses que tenen seu o delegació a Catalunya.

Tothom qui cerqui propostes artístiques i/o materials per a l’organització de les seves activitats, com associacions, empreses de representació, gestors/es culturals, tècnics d’ajuntaments i d’entitats públiques i privades i fins i tot usuaris privats.

Crear la teva fitxa/es a Activitats.cat és gratuït. Prèviament és necessari donar-se d’alta com a usuari/a.

Al donar-se d’alta a la plataforma, es crea un usuari/a.

Un cop creat aquest usuari/a, ja es poden crear les fitxes que es cregui necessàries per el seu grup, companyia o empresa.

Les fitxes estan categoritzades de la següent manera, S’han creat 2 sectors principals i dins d’aquests hi trobem diferents Categories:

1. PROPOSTES ARTÍSTIQUES

a. Animació

b. Circ

c. Dansa

d. Música

e. Tallers

f. Teatre

2. EMPRESES DE SERVEIS

a. Equips i serveis tècnics

b. Infraestructures

c. Personal especialitzat

 

De cada categoria, hi ha diferents subcategories per poder definir més específicament l’estil i/o activitat.

Els usuaris d’Activitats.cat, si ho creuen oportú, poden fer propostes per a la creació de noves subcategories, enviant un correu a activitats@activitats.cat.

Cada companyia o artista, dins la seva fitxa, pot crear diversos Espectacles, segons li convingui, per explicar millor els diferents espectacle en concret, tallers, la gira o el nou Cd. *Pels usuaris/es que tinguin un gran ventall de propostes artístiques o diferents serveis propis (exemple empreses de producció d’espectacles) en lloc d’etiquetar-les en diferents subcategories, aconsellem que s’afegeixin noves fitxes amb el mateix nom i les categoritzin com li convingui.

Les fitxes seran revisades i validades per l’equip d’Activitats.cat. Les que no s’hagin modificat en un període de 6 mesos es preguntarà sobre la seva vigència. Creixement constant. L’equip d’Activitat.cat farà cerca continuada a través de programes de Festes Major, fires, associacions professionals, empreses de management de propostes i empreses per incorporar-les al portal.

Per qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a activitats@activitats.cat
2019 © Activitats.cat
www.activitats.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació que realitzen els usuaris i així poder recopilar informació que permeti optimitzar la seva visita a les pàgines web. Les galetes no seran utilitzades per recollir dades de caràcter personal. Si accepta o continua navegant, s'entén que accepta el seu ús. Pot optar per rebutjar les galetes en qualsevol moment, ja sigui canviant la configuració del navegador (si el seu navegador ho permet), deixant d'usar aquest lloc web o fent servir les funcions de cancel·lació corresponents. Per a més informació, pot accedir aquí Politica de cookies
ACEPTAR